Dålig uppdatering

Hej på er.....

Förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera. Det har varit mycket på sistone så den här bloggen har hamnat efter ganska mycket...

Jag har haft det väldigt jobbigt på sistone med min huvudvärk. Smärtan har varit så stark att jag fått åka ambulans 3 gånger och varit mycket på vårdcentralen och hos sjukgýmnast. Jag mår ganska bra till och från...men perioder är smärtan så pass hög att jag ej kan kliva upp ur sängen. Då kan jag inte jobba eller socialisera mig... så vi får se hur det går nu under sommaren när jag ska jobba heltid.Fick en kommentar av Joakim... som också haft problem med huvuvvärk...
Hur ställde tandläkaren den diagnosen? Jag har haft ont i nacken och huvudet på sistone...ínnan va det bara huvudet...konstigt..

Jag är inte döende iaf har de konstaterat och det e ju tur. Även fast det känns så ibland!

Nae, nu väntar jag på att en tjejkompis ska komma hit så blir det lite tjejsnack ikväll =)


Kommentarer
Postat av: tappaintehoppet

Kul att du är tillbaka, men inte roligt att du inte mår bra. Skickar en tanke...kram

2009-06-08 @ 09:05:23
URL: http://tappaintehoppet.blogspot.com/
Postat av: Babyborderline

Ambulans TRE gånger, fy! Hoppas, hoppas dom hittar vad som är fel så att du kan få jobba och bara må bra!Håller tummarna!

2009-06-09 @ 01:21:20
URL: http://babyborderline.wordpress.com
Postat av: C

Hej! Vilken bra blogg du har! :) jo, jag tänkte be dig om lite hjälp... Det är så här att jag tror att jag kanske är manodepressiv. Är i vilket fall ganska ofta deprimerad, men jag vet inte vad jag ska göra av det. Det känns som att jag är för stolt för att acceptera att jag kanske är manodepressiv. "Nej jag har inga problem"-stilen. Men ändå känner jag igen massor som jag läst på olika sidor om det. Så jag skulle bli jätteglad om du vill berätta lite om hur det var för dig i början när du hade misstankar om det och sådant. Det är min pojkvän som tog upp det för ett tag sen och jag vet inte hur jag ska göra... Funderar på att söka hjälp men det känns så svårt och jag sänker mitt självförtroende så oerhört bara jag funderar på det. Skulle bli jätteglad om du ville skicka ett mail. Kram! Och tack för en bra blogg!

2009-06-09 @ 18:29:02
Postat av: vilseimsespindel

Hemskt att ha så ont i huvudet-hoppas det löser sig.../kram Sofie

2009-06-18 @ 22:32:26
URL: http://blogg.aftonbladet.se/terapi
Postat av: Alltid undrat vad som varit fel med mig.

Hej! Sökte på Manodeppresiv o hittade din fina blogg, kommenterade o ställde ngra frågor för att sedan upptäcka att jag kommmenterade på ett inlägg 30/3-09.. =) Vet inte om du ser en kommentar på ett inlägg så långt tillbaka? Så jag ställer frågorna igen:

Hur går man tillväga om man starkt misstänker att man har bipolär sjukdom? Vårdcentralen som ger remiss till psykiatrin? HUR går en utredning till? Är man inlagt på sjukhus flera dar??Jätteintressant läsning o även lärorik!! /Stark men svag.

2009-06-24 @ 22:40:44
Postat av: betty

jag har OFTA ont i huvet o nacken, jääämt känns det som =( gha.kram betty

2011-03-10 @ 10:54:08
URL: http://www.saknardej.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0